Τυρί σε κρούστα φουντουκιού

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

6 φέτες κατσικίσιου τυριού
100 γρ. σκόνη φουντουκιού
1αβγό
αλατοπίπερο
λίγο γάλα

Εκτέλεση
Χωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι και δουλέψτε τα με λίγο γάλα και αλατοπίπερο. Βουτήξτε τις φέτες διαδοχικά στον κρόκο, το ασπράδι και το φουντούκι. Τηγανιστέ για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με σαλάτα ανάμικτη, πικάντικη, λίγο όξινη και λάδι φουντουκιού φυσικά!

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr