Σαλάτα με καρύδια και γκοργκοντζόλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
χυμός από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
2 μικρά κόκκινα μήλα
2 βολβοί μάραθο, κομμένοι σε λεπτές φέτες
2 χούφτες καρύδια (κομμένα στη μέση)
200 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
3 μεγάλες χούφτες φρέσκο αρακά
Εκτέλεση
Στύψτε το λεμόνι σε ένα μπολ και προσθέστε τριπλάσιο λάδι από τον χυμό λεμονιού. Χτυπήστε καλά. Καθαρίστε και κόψτε σε λεπτές φέτες τα μήλα, ανακατέψτε τα μαζί με τον μάραθο, τα καρύδια και το ντρέσινγκ. Βάλτε στη σαλατιέρα και από πάνω ρίξτε τριμμένο το τυρί και τον αρακά. Μπορείτε να γαρνίρετε με το φύλλωμα των βολβών του μάραθου.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr