Σαλάτα με κριθαράκι, κουκουνάρια και φέτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. κριθαράκι
3 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
180 γρ. τυρί φέτα κοματιασμένο
1 φλ. κρεμμυδάκι φρέσκο (το πράσινο μέρος) κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε κτυπώντας το χυμό λεμονιού, το λάδι, αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και μετά προσθέτουμε το καυτό κριθαράκι και ανακατεύουμε. Κρυώνουμε το κριθαράκι και το αναμιγνύουμε με τα κουκουνάρια και το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, αν θέλουμε.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr