Σάλτσα διαβόλου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
11/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 κρεμμύδια περασμένα από χοντρό τρίφτη
2 κ. σ. γεμάτες κέτσαπ
1 κ .σ. κοφτή μουστάρδα
1 κύβο κνορ βοδινού
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε το κρασί, τα κρεμμύδια και τον κύβο να βράσουν, μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.
Προσθέτετε λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Κατεβάζετε από την φωτιά, Προσθέτετε την κέτσαπ και την μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr