Σαντουιτς με γαλοπούλα και πέστο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα λευκή κομμένη σε 3-4 μέρη
4 κουταλιές πέστο βασιλικού
250 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
2 κούπες ψιλοκομμένη γαλοπούλα ψημένη
2 ώριμες ντομάτες
1 αβοκάντο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

Κόβουμε κατά μήκος κάθε μπαγκέτα και απλώνουμε 1 κουταλιά πέστο. Μετά προσθέτουμε από πάνω φέτες μοτσαρέλας, γαλοπούλα, ροδέλες ντομάτας και φέτες από το αβοκάντο.

Τοποθετούμε το σάντουιτς στο τηγάνι και φρυγανίζουμε από τις 2 πλευρές του για 3 λεπτά περίπου ανά πλευρά.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr