Σάντουιτς νισουάζ με τόνο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξίδι λευκού κρασιού
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
2 κονσέρβες τόνος σε λάδι
Μισό αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
Μισό μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες
Ένα καρβέλι ψωμί
3 κουταλιές πάστα ελιάς
1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
2 μεγάλα αυγά, σκληρά βρασμένα και κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά το λάδι, το ξύδι και τη μουστάρδα με αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα σε ένα άλλο μπολ και ανακατεύουμε με τον τόνο. Στην υπόλοιπη σάλτσα, προσθέτουμε το αγγούρι και το κρεμμύδι και ανακατέβουμε.

Κόβουμε το ψωμί στη μέση οριζόντια και αφαιρούμε το μεγαλύτερο μέρος της ψίχας. Αλείφουμε την πάστα ελιάς στο κάτω μέρος του ψωμιού.

Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού, τις φέτες αυγού, αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε από πάνω τον τόνο και το μείγμα αγγουριού. Κλείνουμε το σάντουιτς με το πάνω μέρος του ψωμιού.

Τυλίγουμε το σάντουιτς σφιχτά με μια διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr