Σούπα με καρότο, σπανάκι και άνηθο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
7 καρότα σε κύβους (περίπου 5 φλιτζάνια)
1/4 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι
250 γρ πράσινα φασολάκια, κομμένα σε κομματάκια 1 εκατοστού

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ
1 φλιτζάνι baby σπανάκι
3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο ​​άνηθο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου 6 λεπτά.

Προσθέτουμε τα καρότα, τον κουρκουμά και το αλάτι.

Βάζουμε 10 ποτήρια νερό, αφήνουμε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα φασόλια και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Για να σερβίρουμε κάθε μερίδα, γεμίζουμε ένα μπολ με το σπανάκι και τον άνηθο.

Προσθέτουμε ζεστή σούπα από πάνω και το χυμό λεμονιού.

Η πιο νόστιμη και υγιεινή σούπα είναι έτοιμη!

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr