Σουβλάκια από μανιτάρια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό λευκά μανιτάρια
2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά σόγια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κουταλάκι θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μπαλσάμικο, τη σόγια και το σκόρδο.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα ανακατεύουμε με την σάλτσα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.

Περνάμε τα μανιτάρια σε σουβλάκια ξύλινα και τα ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία σε μπάρμπεκιου ή τηγάνι γκριλ για 3 λεπτά ανά πλευρά.

Τα σουβλάκια μανιταριών μπορούν να διατηρηθούν για 2-3 μέρες στο ψυγείο.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr