Σπρινγκ ρολς με μοτσαρέλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
15 φύλλα για σπρινγκ ρολς
μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
ηλιέλαιο
αλάτι
Εκτέλεση
Σε κάθε φύλλο τυλίγουμε ένα μποστουνάκι μοτσαρέλα και βρέχουμε λίγο τις άκρες με νερό για να κολλήσει το φύλλο.

Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και τηγανίζουμε τα σπρινγκ ρολς σε δόσεις για 2 λεπτά περίπου.

Τα αφαιρούμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας και προσθέτουμε από πάνω λίγο αλάτι.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr