Τραγανές πατάτες με σκόρδο και δεντρολίβανο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4 μεγάλες πατάτες
3 κ ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κγ δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 220ºC.

Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες.

Τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο λιωμένο και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.

Ψήνουμε τις πατάτες για 20-25 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν και να γίνουν τραγανές.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr