Τυρομπαλάκια με τρία τυριά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 πατάτα βρασμένη και λιωμένη
1 φλιτζάνι τυρί ρεγκάτο
1 φλιτζάνι τυρί σκληρό γραβιέρα ή σκληροτύρι
1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα
2 ασπράδια
2-3 κουταλιές αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύετε τα τυριά με τη λιωμένη πατάτα σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνετε. Χτυπάτε τα ασπράδια μαρέγκα και ανακατεύετε στο μίγμα μαζί με το αλεύρι. Πλάθετε μικρά μπαλάκια και αφήνετε στην κατάψυξη 2 ώρες. Ύστερα τα μεταφέρετε στη συντήρηση μέχρι την ώρα που θα τα τηγανίσετε. Τα αλευρώνετε και τα ρίχνετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Συνοδεύστε τα με μια σαλάτα της αρεσκείας σας και φρέσκο ψωμάκι. Προσέχετε στο αλάτι αν τα τυριά σας είναι αρμυρά.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr