Κατηγορίες

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Η συνταγή της ημέρας

Ριζότο παντζαριού

Αρχικά καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν σε αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο ώστε να μειωθεί και να κρατήσουμε περίπου 200 γραμμάρια από τον ζωμό τους. Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρά κυβάκια 100 γραμμάρια από τα παντζάρια και τα υπόλοιπα 400 τα πολτοποιούμε σε έναν πολυκόφτη multi. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακ

Φτιάξτε το...

Συνδυάστε τη με:

Γευστικές συνταγές για εσάς

Ο Chef συμβουλεύει:

  • Tips για νόστιμες μπάμιες

    Οι μπάμιες είναι από τα πιο διαδεδομένα λαχανικά στον κόσμο. Ιδιαίτερα θρεπτικές, είναι πλούσιες σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και βιταμίνη C, ενώ είναι κατάλληλες για δίαιτα, αφού οι θερμίδες τους είναι μόνο 40 στα 100 γραμμάρια. Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους αλλά τις καταναλώνουμε και τον χειμώνα κατεψυγμένες.

Ολόφρεσκες συνταγές

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια