Κατηγορίες

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Η συνταγή της ημέρας

Κοκορέτσι από τη Ρούμελη

Πλένουμε καλά το συκώτι, το πλεμόνι, τα γλυκάδια και τις καρδιές και τα κόβουμε σε μεγάλα και ομοιόμορφα κομμάτια. Ανακατεύουμε μία κούπα αλάτι με μία κούπα πιπέρι, αλατοπιπερώνουμε τη συκωταριά και τα ανακατεύουμε καλά. Περνάμε σε σούβλα εναλλάξ τα κομμάτια της συκωταριάς και μόλις γεμίσει την αφήνουμε 30-60 λεπτά να στραγγίξει. Η παραπάνω ποσότητα είναι για μία σούβλα περίπου 1,2-1,5 μέτρα, ανάλογα με το μέγεθος που θα κόψουμε τα κομμάτια. Πλένουμε καλά τα εντεράκια και τα τοποθετούμε σε ένα καθαρό σκεύος μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε

Φτιάξτε το...

Συνδυάστε τη με:

Γευστικές συνταγές για εσάς

Ο Chef συμβουλεύει:

  • Tips για νόστιμες μπάμιες

    Οι μπάμιες είναι από τα πιο διαδεδομένα λαχανικά στον κόσμο. Ιδιαίτερα θρεπτικές, είναι πλούσιες σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και βιταμίνη C, ενώ είναι κατάλληλες για δίαιτα, αφού οι θερμίδες τους είναι μόνο 40 στα 100 γραμμάρια. Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους αλλά τις καταναλώνουμε και τον χειμώνα κατεψυγμένες.

Ολόφρεσκες συνταγές

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια