Κατηγορίες

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

  • Συμβουλές για μία απίθανη γρανίτα

    Επειδή σε όλους μας αρέσει να έχουμε κάτι δροσιστικό το καλοκαίρι σας προτείνουμε να φτιάξετε γρανίτες οι οποίες συνήθως γίνονται πολύ έυκολα. Για να σας βοηθήσουμε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα διαβάστε αυτά που σας προτείνουμε...

  • Μονάδες μέτρησης υλικών και μετατροπές

    Επειδή πολλές φορές έχετε ρωτήσει σχετικά με τις μετρήσεις των υλικών στις συνταγές που παρουσιάζουμε στο yumyum.gr καθώς και τις μετατροπές τους από τη μία μορφή στην άλλη σας παρουσιάζουμε παρακάτω...

  • Συμβουλές αποθήκευσης μαγειρικών μυρωδικών

    Μόλις αγοράσατε τα νέα σας μυρωδικά και είστε χαρούμενοι για την αγορά σας, η οποία είναι συνήθως και πολύ οικονομική σε σχέση με το άρωμα και τις γεύσεις που σας προσφέρουν. Τώρα όμως χρειάζεται να ξέρετε και πώς να τα αποθηκεύσετε...

  • Φρούτα της θάλασσας

    Σήμερα οι γαρίδες, το καβούρι και ο αστακός, αν και περισσότερο ακριβά από τα άλλα θαλασσινά, είναι πολύ διαδεδομένα, αν μη τι άλλο, επειδή μαγειρεύονται εύκολα. Τα στρείδια, τα όστρακα και τα μύδια μαγειρεύονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά...

  • Πώς μαγειρεύουμε το ψάρι

    Το ψάρι μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Έχει φυσική τρυφερότητα, επειδή έχει πολύ λιγότερο συνεκτικό ιστό από όσο το κρέας, ενώ υπάρχουν και ψάρια χωρίς κόκκαλα, μόνο με χόνδρο, όπως π.χ. ο καρχαρίας και το σκυλόψαρο. Το μαγείρεμα αναδεικνύει...

Πρώτη Σελίδα Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα Τελευταία Σελίδα

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια