Αυγά γεμιστά με αντσούγες και παρμεζάνα 1 ψήφοι

Αυγά γεμιστά με αντσούγες και παρμεζάνα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


4 αβγά φρέσκα
2-3 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμένο
6-8 φιλέτα αντσούγας
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλάκια καυτερή τσίλι σως
4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού
μαύρο ψωμί φρυγανισμένο κομμένο σε μικρά κομμάτια
μερικές ελιές μαύρες μικρές ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αβγά ώστε να γίνουν σφιχτά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και τα λιώνουμε όλα μαζί, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα και με όση απομένει αλείφουμε τα κομμάτια ψωμιού. Βάζουμε πάνω στο κάθε μισό αβγό ή φετάκι ψωμιού από 1/2 ελιά και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες