Γαρίδες με κρεμά γάλακτος 6 ψήφοι

Από IRENE T.
Γαρίδες με κρεμά γάλακτος
Εκλεπτυσμένη και πικάντικη γεύση!
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό γαρίδες μεγάλου μεγέθους
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. ταμπάσκο
2 κ.σ. κέτσαπ
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι για τις γαρίδες και λίγο αλάτι για την σάλτσα

Εκτέλεση

Κόβουμε με ψαλίδι την ράχη από τις γαρίδες και αφαιρούμε το εντεράκι. Ξεπλένουμε τις γαρίδες, τις αλατίζουμε ελαφρά, τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, τις λαδώνουμε με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στην κουζίνα στο γκριλ με αέρα για 15 έως 20 λεπτά. Εντωμεταξύ σε ένα μπολ κτυπάμε με πιρούνι την κρέμα με το ταμπάσκο, την κέτσαπ και λίγο αλατάκι. Μόλις ψηθούν οι γαρίδες τις περιχύνουμε καυτές με το μείγμα τις σάλτσας και τις ανακατεύουμε να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Τις βάζουμε στον φούρνο για 3 με 4 λεπτά ακόμη και τις σερβίρουμε ζεστές με ρύζι βρασμένο σουρωτό.
2 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες