Κοτόπουλο shashlic 3 ψήφοι

Κοτόπουλο shashlic
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)


2 κουταλιές σόγια σως
2 κουταλιές πάστα σκόρδο και τζίντζερ
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κουταλιές λάδι
10-15 κομμάτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1/2 φλιτζάνι τσίλι σως

Εκτέλεση

1. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο σε μίγμα από σόγια σως, πάστα σκόρδου και τζίντζερου, αλατιού και πιπεριού για 1 ώρα.
2. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το κοτόπουλο και τις ντομάτες και μαγειρεύουμε. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και την τσίλι σως, μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και σερβίρουμε με λευκό ρύζι.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες