Κοχυλάκια νισουάζ 3 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Κοχυλάκια νισουάζ
 
 

Υλικά (4)

250 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια
4 μεγάλες ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
1 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
125 γρ. φασολάκια φρέσκα στον ατμό
8 μαύρες ελιές
1 κουταλάκι κάπαρη
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές λευκό ξύδι
2 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό, ξαναστραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην άκρη.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ζυμαρικό, την πιπεριά, τις ντομάτες και τα φασολάκια και προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη.
3. Αναμιγνύουμε το λάδι, το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα χύνουμε πάνω στο ζυμαρικό. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε.
4 αστέρια από 3 επισκέπτες