Κρεμά πορτοκάλι 16 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
Κρεμά πορτοκάλι
Μια ελαφριά, νόστιμη, αρωματική και δροσερή κρέμα. Μπορούμε να τη φάμε και στις νηστείες.
 
 

Υλικά

2 κούπες χυμό πορτοκαλιού
3 κούπες νερό
9 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
5 κουτ. σούπας φρουκτόζη
1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Βάζουμε το χυμό με τις 2 κούπες νερό, τη φρουκτόζη και το ξύσμα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 4 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στη μια κούπα νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει η κρέμα. Τη μοιράζουμε σε μπολάκια και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
4 αστέρια από 16 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες

Η συνταγή ανήκει στην κατηγορία για διαβητικούς, εάν πάσχεται όμως από μία τέτοια πάθηση σας τονίζουμε να συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό σας πριν δοκιμάζετε μία νέα συνταγή, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.