Κολοκυθάκια τηγανητά 4 ψήφοι

Κολοκυθάκια τηγανητά
 
 

Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια
αλάτι
αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

-Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια από τις άκρες τους και ξύνετε το εξωτερικό τους περίβλημα
-Τα κόβετε είτε σε ροδέλες είτε μακρόστενα
-Τα βάζετε σε ένα μπολ με αλεύρι και αλάτι και τα ανακατεύετε
-Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά
-Τοποθετείτε τα κολοκυθάκια το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να καλύψετε όλο το τηγάνι και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα
-Βγάζοντας τα από το τηγάνι μπορείτε πριν το σερβίρισμα να τα τοποθετήσετε σε ένα πιάτο όπου θα έχετε στρώσει με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το παραπανίσιο λάδι
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες