Κοτόπουλο με ελιές και σταφίδες πάνω σε κριθαράκι 3 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Κοτόπουλο με ελιές και σταφίδες πάνω σε κριθαράκι
 
 

Υλικά (1)

120 γρ. κριθαράκι
1 στήθος κοτόπουλο
½ φλ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 φλ. σταφίδες μαύρες
½ κ. γ. σκορδόσκονη
½ φλ. κρεμμύδι κομμένο
½ κ. γ. κανέλα
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 φλ. ζωμός κοτόπουλου από κονσέρβα ή κύβο

Εκτέλεση

Στεγνώνουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με σκορδόσοκνη. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι μέχρι να χρυσίσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τις ελιές και τη κανέλα πάνω στο κοτόπουλο. Μετά ρίχνουμε τον ζωμό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε με κριθαράκι ή με ρύζι αν θέλουμε.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες