Κοχύλια με φρέσκο φιλέτο τόνου και χορταρικά 1 ψήφοι

Κοχύλια με φρέσκο φιλέτο τόνου και χορταρικά
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

400 γρ. ζυμαρικό κοχύλια ή βίδες
φλούδα από 1 λεμόνι τριμμένη
7 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
3 κουταλιές σόγια σος
100 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου (παλαμίδας) βρασμένο ή στον ατμό
1 φλιτζ. κομμένη κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζ. πράσινα φασόλια, κομμένα σε λωρίδες και ζεματισμένα
1 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε δακτυλίδια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές λευκό ξύδι
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο
1 κουταλιά ξεραμένο άνηθο

Εκτέλεση

Κόβουμε τον τόνο σε μπουκιές και τον βάζουμε στην άκρη. Βράζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σάλτσας. Αν είναι δυνατό, η σαλάτα να μείνει μια νύχτα στο ψυγείο για να αναμιχθούν οι γεύσεις. Σερβίρεται κρύα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες