Λαζανιέτες με μανιτάρια 2 ψήφοι

Λαζανιέτες με μανιτάρια
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. λαζανιέτες ή παπαρδέλλες
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ή από κονσέρβα, αν δεν έχουμε φρέσκα) κομμένα σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές λάδι
3 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένoς
30 γρ. βούτυρο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

1. Τηγανίζουμε τα μανιτάρια με το λάδι για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σκεπασμένα για 10 ακόμη λεπτά.
2. Βγάζουμε το κάλυμμα του τηγανιού, προσθέτουμε το σκόρδο και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά ακόμη.
3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ανακατεύουμε με το βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες