Μοσχαράκι κοκκινιστό 2 ψήφοι

Από ΜΙΧΑΕΛΑ
Μοσχαράκι κοκκινιστό
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια.

 
 

Υλικά (4)

1 κιλό μοσχαράκι
3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας μπορεί να είναι και Φλωρίνης
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 καρότο κομμένο σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη ξεφλουδισμένη
4-5 ντομάτες ώριμες ή ανάλογο ντοματοπελτέ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγη κανέλα
πάπρικα
γαρύφαλλο
2-3 κόκκους μπαχάρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις πιπεριές, το καρότο, το σκόρδα και το κρέας που έχουμε κόψει σε πολύ μικρά κυβάκια. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις ντομάτες ή τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό και όσο νερό χρειάζεται για να βράσει το μοσχαράκι. Όταν βράσει και πιεί τα υγρά του δένει και η σάλτσα μας και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

1 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες