Μπουργκινιον 4 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Μπουργκινιον
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό μοσχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
2 πιπεριές σε ροδέλες
1 κουτί μανιτάρια
100 ml λάδι
2 κουτιά κρεμά γάλακτος
αλάτι πιπέρι
(προαιρετικά 1 κ.σ. σούπας κορνφλάουρ)

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι κομμένο σε μπουκίτσες, ρίχνουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει.
10 λεπτά πριν σβήσουμε το μάτι ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Μόλις τελειώσει το βράσιμο έχουμε διαλύσει το κορνφλάουρ στην κρεμά γάλακτος και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Το συνοδεύουμε με ρύζι φορμαριστό η πατάτες τηγανητές.
3 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες