Μπακαλιάρος γιαχνί 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μπακαλιάρος γιαχνί
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

1 1/2 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο
1 φλ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, μεγάλα και ψιλοκομμένα
2 ντομάτες, τριμμένες
1 φλ. κρασί
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε το ψάρι σε μεγάλες φέτες και το αλατοπιπερώνετε. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Μόλις ροδίσουν τα κρεμμύδια, προσθέτετε το κρασί, την ντομάτα, το μαϊντανό, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά και προσθέτετε αμέσως το ψάρι. Σκεπάζετε και ψήνετε για 15 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες