Νόστιμη παντζαροσαλάτα 1 ψήφοι

Από AΝΘΗ Ε
Νόστιμη παντζαροσαλάτα
 
 

Υλικά

1/2 κιλό παντζάρια μόνο τα κεφάλια
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
1 φλ. καρύδια ψίχα χοτνροκομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κ. σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδα τριμμένη στο ψιλό του τρίφτη

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα παντζάρια. Κόβουμε τα κεφάλια σε κυβάκια και τα βράζουμε αρκετά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνοντας λίγο λίγο τόσο λάδι ώστε να το πίνει η σαλάτα μας. Σκεπάζουμε και βάζουμε στη συντήρηση για 2 τουλάχιστον ώρες.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες