Υλικά
1/2 κιλό παντζάρια μόνο τα κεφάλια
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
1 φλ. καρύδια ψίχα χοτνροκομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κ. σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδα τριμμένη στο ψιλό του τρίφτη
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
1 φλ. καρύδια ψίχα χοτνροκομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κ. σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδα τριμμένη στο ψιλό του τρίφτη