Ομελέτα καλαμποκιού 4 ψήφοι

Ομελέτα καλαμποκιού
 
 

Υλικά

1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
1 κουταλιά αλεύρι γενικής χρήσης
1 μεγάλο αυγό
Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλάκι φρέσκα ή ξερά μυρωδικά ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Γάλα για να ρυθμίζουμε τη ρευστότητα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά και προσθέτουμε γάλα μέχρι το μίγμα να ρέει (όχι πολύ ρευστό). Το τηγανίζουμε σε ρηχό τηγάνι με βούτυρο ρίχνοντάς το σε κουταλιές. Το γυρίζουμε για να τηγανιστούν κι από τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε αμέσως με μια πράσινη σαλάτα.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες