Ομελέτα με κολοκυθάκια και κάπαρη 1 ψήφοι

Ομελέτα με κολοκυθάκια και κάπαρη
Το πιάτο αυτό θα σας εντυπωσιάκη όταν το δοκιμάσετε! Έχει μια γλυκιά γεύση από τα κολοκυθάκια και μία μοναδική ένταση από την κάπαρη. Χρησιμοποιήστε φρέσκα βιολογικά αυγά και θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Η συνταγή είναι από το Always Hungry!
 
 

Υλικά

- 4 αυγά
- 1-2 κολοκύθια
- λίγη κάπαρη
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόβουμε σε μικρά κομματάκια (κυβάκια) τα κολοκυθάκια.

Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι και τα αλατίζουμε για να βγάλουν τα υγρά τους, για τα επόμενα 10-15 λεπτά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά για την ομελέτα και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία, με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, ρίχνουμε την κάππαρη και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.

Στο τέλος ρίχνουμε τα αυγά και περιμένουμε μέχρι να ψηθούν.

Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα μας και μόλις ψηθεί και από την άλλη πλευρά είμαστε έτοιμοι!

Ταιριάζει πολύ να προσθέσετε από πάνω από την ομελέτα με κολοκυθάκια! λίγο τριμμένο τυρί.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες