Παντζάρια σαλάτα 12 ψήφοι

Παντζάρια σαλάτα
 
 

Υλικά

1 κιλό παντζάρια
1 φλ. λάδι
1/2 φλ. ξύδι
αλάτι

Εκτέλεση

1. Χωρίζουμε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους.
Καθαρίζουμε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζουμε έως να μαλακώσουν. Μετά από 1/2 ώρα ρίχνουμε και τα κοτσάνια με τα φύλλα.
2. Μόλις βράσουν, τα τοποθετούμε στην πιατέλα και κόβουμε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετούμε τα φύλλα τους.
3. Τα περιλούζουμε με το λαδόξυδο και το αλάτι και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 12 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες