Πένες με μπράντι 1 ψήφοι

Πένες με μπράντι
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. πένες μεγάλες ή ριγκατόνι
50 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 λουκάνικα
1/2 ποτηράκι μπράντι
αλάτι

Εκτέλεση

1. Αφαιρούμε το δέρμα από τα λουκάνικα και τα ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα χωρίς οποιαδήποτε σάλτσα. Ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σχηματισθεί σάλτσα. Προσθέτουμε το μπράντι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα, ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες