Πανεύκολη χοιρινή τηγανιά 4 ψήφοι

Από ΣΟΦΙΑ Σ.
Πανεύκολη χοιρινή τηγανιά
Το πιάτο αυτό δεν έχει υγρά παρά μόνο το λίπος που θα βγάλει το χοιρινό για αυτό είναι ωραίο σαν συνοδευτικός μεζές για το κρασάκι ή το ούζο μας.
 
 

Υλικά (4)

1 κιλό χοιρινή τηγανιά ή χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο που το τεμαχίζετε μόνοι σας σε μικρά κομματάκια
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
κανέλα
θρούμπι
γαρίφαλο
μικρά κομματάκια 1 εκ επί 1εκ. από φλοίδα 1 πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρέας με τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε για 3-4 ώρες, αν θέλουμε και περισσότερο. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δούμε ότι πήραν χρώμα και η τηγανιά μας είναι έτοιμη.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες