Πατσάς 17 ψήφοι

Πατσάς
 
 

Υλικά

2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη)
1 πόδι μοσχαρίσιο
1 ολόκληρο μήλο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά και σπάζουμε το πόδι σε 4 κομμάτια. Τα βράζουμε όλα μαζί με νερό και ξαφρίζουμε.
2. Όταν μισοβράσουν τα ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε ένα ολόκληρο μήλο με το φλούδι και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνουν όλα πολτός.
3. Σερβίρεται με ξύδι ή σκορδοστούμπι (σκόρδο λιωμένο σε ξύδι).
3 αστέρια από 17 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες