Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί 8 ψήφοι

Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί
Αρωματικό ριζότο με βασιλικό και κρεμώδες κατσικίσιο τυρί που απογειώνει το αποτέλεσμα!
 
 

Υλικά

200 γρ ρύζι για ριζότο
700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
φρέσκο πέστο βασιλικού
100 γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μισό ζωμό και ανακατεύουμε συνεχώς. Βάζουμε και τον υπόλοιπο ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι μας. Θα χρειαστούμε κοντά στο 20 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε 2-3 κουταλιές πέστο βασιλικού και το μισό κατσικίσιο τυρί και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε το ριζότο με το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί από πάνω.
2 αστέρια από 8 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες