Σαλάτα της Τοσκάνης 7 ψήφοι

Από ΓΙΟΥΛΗ Τ.
Σαλάτα της Τοσκάνης
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

8 φέτες ψωμί του τοστ σε κυβάκια
400 γρ. ντοματίνια στη μέση
1 αγγούρι σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1/2 λάχανο ψιλοκομμένο
120 γρ. αντζούγιες
1/2 φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές σούπας ξύδι
250 γρ. μοτσαρέλα σε κομματάκια
λίγη ρόκα ψιλοκομμένη
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Τηγανίζετε τα κυβάκια τοστ σε λίγο λάδι για να ροδίσουν και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Ρίχνετε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, το αγγούρι, τη μοτσαρέλα, την ρόκα, το λάχανο, το κρεμμύδι και τις αντζούγιες. Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι και περιχύνετε την σαλάτα. Γαρνίρετε αν θέλετε με φύλλα βασιλικού.
2 αστέρια από 7 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες