Σαλιγκάρια με πλιγούρι 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σαλιγκάρια με πλιγούρι
 
 

Υλικά

1 κιλό σαλιγκάρια
1 φλιτζάνι πλιγούρι
1/2 φλιτζάνι ρύζι
3 ντομάτες
1 κρεμμύδι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Kαθαρίζετε καλά και ζεματίζετε τα σαλιγκάρια. Ψιλοκόβετε και σοτάρετε ελαφριά το κρεμμύδι και τις ντομάτες.
Bράζετε το πλιγούρι και το ρύζι σε μια κατσαρόλα με 5 φλιτζάνια νερό για 15 λεπτά περίπου και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι και τις ντομάτες.
Στο τέλος ρίχνετε στην κατσαρόλα τα σαλιγκάρια.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, βάζετε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες