Σάντουιτς με ζαμπόν, γραβιέρα και άλειμμα λιαστής ντομάτας 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σάντουιτς με ζαμπόν, γραβιέρα και άλειμμα λιαστής ντομάτας
 
 

Υλικά

4 ψωμάκια για σάντουιτς
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες γραβιέρα
8 φέτες μαρούλι
4 λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κ.γ. κάπαρη
1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
100 γρ. ανθότυρο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Στραγγίζετε τις λιαστές ντομάτες και τις βάζετε στο μούλτι με το ανθότυρο, το ελαιόλαδο, την κάππαρη, το βασιλικό και λίγο αλάτι. Πολτοποιείτε το μίγμα.
Κόβετε τα ψωμάκια στη μέση και τα αλείφετε εσωτερικά με το μείγμα. Κρατάτε λίγο.
Βάζετε από 2 φύλλα μαρουλιού, 2 φέτες ζαμπόν και 2 φέτες γραβιέρας. Προσθέτετε και από μία κουταλιά από το μείγμα ακόμα και καλή σας όρεξη.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες