Σκορδαλιά 2 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Σκορδαλιά
 
 

Υλικά

8 σκελίδες σκόρδο
ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο
2 κ.σ.σ ξύδι
1 κ.γ. αλάτι
1 κροκός αυγού
250 ml λάδι
κρακεράκια ή ψωμί σε φέτες

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο μίξερ τα σκόρδα, το ξύδι, το αλάτι και το 1/3 από το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το στραγγισμένο ψωμί και το υπόλοιπο λάδι.
Προσθέτουμε τον κρόκο και ξαναχτυπάμε.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ με φέτες ψωμιού ή κρακεράκια.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες