Σπαγγέτι με ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανό 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σπαγγέτι με ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανό
 
 

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι νούμερο 10
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
1,5 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια για 5 με 6 λεπτά.
Όσο βράζουν πολτοποιείτε τις σκελίδες του σκόρδου.
Βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι το σκόρδο με το λάδι και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε τις καυτερές πιπεριές και το μαϊντανό.
Αφήνετε σε δυνατή φωτιά 1-2 λεπτά ακόμα και ρίχνετε το σπαγγέτι και την παρμεζάνα.
-Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις καυτερές πιπεριές με πικάντικη πάπρικα ή με καυτερό μπούκοβο. Είναι το ίδιο νόστιμο.
Αλατίζετε, ανακατεύετε και σερβίρετε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες