Σπαγγέτι με καρότα και κάρυ 1 ψήφοι

Σπαγγέτι με καρότα και κάρυ
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. σπαγγέτι
100 γρ. καρότα, καθαρισμένα, πλυμένα και κομμένα κατά μήκος σε λεπτές φέτες και μετά σε μακριές λωρίδες.
40 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, ζεσταίνονται στο τηγάνι.
1 κουταλιά κάρι
1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
τσάιβς ψιλοκομμένα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό
2. Σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κάρι και τα καρότα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα και μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά.
3. Περιχύνουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και ανακατεύουμε μαζί με τα τσάιβς.
4. Το σερβίρουμε ζεστό.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες