Σαλάτα γαλοπούλας με φρούτα και πεταλούδες 3 ψήφοι

Σαλάτα γαλοπούλας με φρούτα και πεταλούδες
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους των 1,5 εκ.
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κονσέρβα των 275 γρ. μανταρίνια, στραγγισμένα ή 500 γρ. μανταρίνια φρέσκα χωρίς κουκούτσια και πέτσα με τις φέτες κομμένες στη μέση.
1 μέτριο κόκκινο μήλο, κομμένο
1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού χωρίς κουκούτσια κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές συμπυκνωμένος ζωμός πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι τζίντζερ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη γαλοπούλα, το ζυμαρικό, τα μανταρίνια, τα μήλα, το σταφύλι και το σέλερι. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τον ζωμό και το τζίντζερ. Διπλώνουμε το ντρέσινγκ μέσα στο μίγμα γαλοπούλας και ανακατεύουμε για να καλυφθεί. Σκεπάζουμε και παγώνουμε.
1 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες