Σαλάτα μανιταριών 1 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Σαλάτα μανιταριών
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

500 γρ. μείγμα από διαφορά ειδή μανιταριών
1/2 ποτηράκι άσπρο κρασί
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
μαϊντανός
πιπέρι και κόλιανδρος σε κούκος
μερικές σκελίδες σκόρδο
1 λεμονί
αλάτι
100 γρ τυρί φέτα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το κρασί το λάδι το χυμό λεμονιού τον κόλιανδρο το πιπέρι το σκόρδο και το μαϊντανό. Τα αλατίζουμε ελαφρώς.
Τα μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο ζουμί τους.
Βάζουμε για 2 ώρες τα μανιτάρια στο ψυγείο.
Κόβουμε το τυρί σε φέτες και το προσθέτουμε από πάνω (προαιρετικά) και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες