Σαλάτα με γαλόπουλα και πένες 20 ψήφοι

Σαλάτα με γαλόπουλα και πένες
 
 

Υλικά

500 γρ. πένες ριγωτές
1 φλιτζ. ιταλικό ντρέσινγκ
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο υπερπαρθένο
100 γρ. τυρί φέτα κομματιασμένο
1 φλιτζ. καρότα κομμένα σε ραβδάκια
1,5 φλιτζ. ψητή γαλοπούλα κομμένη σε μπουκιές
1 φλιτζ. καρδιές αγκινάρας κομμένες σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. μανιτάρια από κονσέρβα κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοκομμένο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Αμέσως αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ, και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 20 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες