Σπαγγετίνι με χαβιάρι και κρεμμυδάκια στιφάδου 2 ψήφοι

Σπαγγετίνι με χαβιάρι και κρεμμυδάκια στιφάδου
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 μέτρια κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα
1/4 φλιτζ. χαβιάρι
1,5 κουταλιά φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα
250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο

Εκτέλεση

Σε μια μέτρια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά. Μόλις τα κρεμμυδάκια αρχίσουν να τσιτσιρίζουν, τα κατανέμουμε στα επί μέρους πιάτα μαζί με το ζυμαρικό. Βάζουμε πάνω από το καθένα ένα βώλο από χαβιάρι και τα πασπαλίζουμε με τσάιβς.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες