Σπανάκι με παρμεζάνα και αμύγδαλα 1 ψήφοι

Από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Σπανάκι με παρμεζάνα και αμύγδαλα
Γίνεται και με κατεψυγμένο σπανάκι, αλλά με φρέσκο είναι σαφώς καλύτερο.
 
 

Υλικά (4-6)

1 κουταλιά (15 ml) ελαιόλαδο
900 γρ. φύλλα από σπανάκι πλυμένα και ξακρισμένα
1/4 φλιτζ. (60 ml) καβουρδισμένα και τεμαχισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές (30 ml) τυρί παρμεζάνα τριμμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη χύτρα και προσθέτουμε το σπανάκι βαθμιαία, γυρίζοντας και ανακατεύοντας μέχρι όλα τα φύλλα μόλις να μαραθούν, για 2-3 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά, ανακατεύοντας ώστε να αναμιχθούν καλά.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες