Τηγανητά νουντλ πανσιτ καντόνας 4 ψήφοι

Από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Τηγανητά νουντλ πανσιτ καντόνας
 
 

Υλικά (4)

500 γρ. νουντλ Καντόνας
250 γρ. κρέας, οποιοδήποτε είδος, κομμένο σε μπουκιές
1 μίσχος σέλερι ψιλοκομμένος
1 κρεμμύδι τεμαχισμένο
1/4 λάχανο ψιλοκομμένο
250 γρ. φρέσκα φασολάκια ψιλοκομμένα
3 κουταλιές λάδι
3 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
σόγια σος
αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε λάδι στην κατσαρόλα μέχρι να κάψει και σοτάρουμε σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κρέας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και να σκουρύνει. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τα νουντλ. Νοστιμίζουμε με σόγια σος κατά τη γεύση ή πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι. Μόλις τα νουντλ γίνουν, σερβίρουμε το πιάτο καυτό.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες