Τορτελίνια με 2 τυριά και κρεμά 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Τορτελίνια με 2 τυριά και κρεμά
Ένας διαφορετικός τρόπος για να δέσετε τις σάλτσες των ζυμαρικών είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο από το νερό που έχουν βράσει τα ζυμαρικά. Το άμυλο που περιέχει δένει την σάλτσα και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαττώσετε την κρέμα γάλακτος.
 
 

Υλικά (4)

500 γρ. φρέσκα τορτελίνια με γέμιση τυριού
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 φλ. πικάντικη τριμμένη γραβιέρα
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
2 κ. σ. λάδι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό βράζετε τα τορτελίνια 3-4 λεπτά.
Σοτάρετε το σκόρδο στο λάδι και ρίχνετε την κρέμα και τα τριμμένα τυριά.
Στραγγίζετε τα τορτελίνια και τα ρίχνετε στην σάλτσα.
Ανακατεύετε και σερβίρετε με αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες