Τυροκαυτερή Θρακιώτικη 9 ψήφοι

Τυροκαυτερή Θρακιώτικη
 
 

Υλικά

Τυρί Φέτα (300-400 γρ.)
Ελαιόλαδο (1/3-1/2 φλιτζ.)
Καυτερές πράσινες πιπεριές λιωμμένες (1-2)

Εκτέλεση

-Με ένα πηρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπώλ
-Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές
-Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα
2 αστέρια από 9 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες