Τζατζίκι 19 ψήφοι

Τζατζίκι
 
 

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 μικρό αγγούρι ξεφλουδισμένο και τριμμένο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κουταλάκι ξύδι
1/4 φλυτζ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε το γιαούρτι και το αγγούρι να στραγγίξουν χωριστά σε τούλι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνουμε από πάνω πάπρικα και γαρνίρουμε με ελιές
4 αστέρια από 19 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες