Φιλέτο στη σχάρα 61 ψήφοι

Φιλέτο στη σχάρα
 
 

Υλικά

1 κιλό φιλέτο
Λίγο λάδι
λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

-Αλείφετε με το λάδι το φιλέτο και το αλατοπιπερώνετε
-Το βάζετε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά ώστε ν' αρπάξει λίγο απ' έξω και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά
-Ψήνετε 4
- 5 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά
-Κατά το ψήσιμο το αλείφετε με ένα πινέλο με λίγο βούτυρο λιωμένο.
4 αστέρια από 61 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες